Вінницька «Нива» обіграла львівський «Рух-2» в останньому футбольному матчі сезону

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Гра «Ниви» та «Руху-2». Фото: стоп-кадр із онлайн-трансляції матчу

Вінницька "Нива" обіграла футбольний клуб "Рух-2" зі Львова у матчі дев'ятнадцятого туру Другої ліги ПФЛ сезону 2023/24. Команди зустрілися 23 листопада на Центральному стадіоні у Вінниці. Це був останній матч для обох команд у 2023.

Гра завершилася з рахунком 2:1, повідомляють на сторінці футбольного клубу у Facebook.

Стартовий склад "Ниви" був таким: 71. Вічний (в), 26. Никитюк, 23. Борячук, 33. Ничипоренко, 77. Грачов, 17. Рогульський, 6. Меженський, 13. Євтіхов, 70. Швець, 10. Загорулько, 11. Страшкевич.

На лаві запасних були: 3. Лотоцький, 35. Шухман (в), 8. Рябий, 9. Кобцов, 7. Астафʼєв, 29. Петленко, 63. Власенко. Арбітр гри — Сергій Дубиківський.

Фото: стоп-кадр із онлайн-трансляції матчу

Під час першого тайму жодна з команд не забила гол. Додаткового часу арбітр не додавав. У другому таймі на 49-й хвилині гри рахунок відкрив львів'янин Віктор Ніколаєв, забивши гол у ворота вінничан.

На 82-й хвилині гри з пенальті рахунок зрівняв "нивівець" Артур Загорулько. А на 88-й хвилині штрафним ударом він вивів вінничан уперед. Під час гри Загорулько забив свої 13 та 14 голи у складі "Ниви".

Протягом гри жовті картки отримали гравець"Руху-2" Олексій Товарницький та футболіст "Ниви" Артур Петленко. Для цього гравця це вже друга така картка.

Під час гри відбулися заміни у командах. У львівській у першому таймі гравець Цюрпалевич вийшов замість травмованого Михальчука. А у другому таймі відбулася заміна у "нивівців": Петленко та Власенко вийшли замість Меженського та Швеця, згодом Лотоцький замінив Євтіхова, а у черговій подвійній заміні Кобцов і Астаф'єв вийшли замість Рогульського і Страшкевича. Відбулася заміна й у львів'ян.

До другого тайму арбітр додав три хвилини. З рахунком 2:1 на користь вінничан завершилася гра.

Новини України