Чемпіонка світу в 11 років: історія вінничанки Ніколь Корбут

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Фото: Суспільне Вінниця

На початку листопада Ніколь стала чемпіонкою світу. За її словами, до участі в змаганнях готувалась, втім на перемогу не очікувала. Адже в Нідерландах змагались найкращі танцівники зі всього світу, зокрема, з Англії, Китаю, Америки. Перемогу здобула у категорії до 14 років.

"Я була розгублена, не знала що робити. Багато дітей. Я подзвонила тренеру і вона сказала танцювати, ніби я танцюю з Поліною. Це моя подружка з танців. Коли я була у фіналі, я не могла танцювати. Мені мама показала, що мій клуб за мене вболіває. "Ніколь, давай, ти зможеш". Я і просто пішла розривати", — розповіла Ніколь.

До чемпіонату Світу готувалась 3 місяці Втім, що стане переможницею, не сподівалась.

"Я дуже сильно танцювала, тягнула руки та пальці, щоб судді побачили, що я вмію танцювати. Я думала, що займу шосте місце, або пʼяте. Бачу всі плачуть, я думаю, чому ви ридаєте. Мене викликали й вручили перше місце. І я думаю, я — чемпіонка світу. Це такі враження, які не передати", — поділилась емоціями Ніколь.

Фото: Ніколь Корбут

За словами Ніколь, на паркеті важливі емоції. Кожен танець різний і його потрібно "проживати".

"Ча-ча-ча — ніби ти виходиш з ламборгіні, самба — можна підспівувати, джайв — кокетка така, пасодобль — танець корида, бики, а румба — така ніжна вся", — пояснила танцівниця.

Образи для виступів дівчинці допомагають створювати рідні.

Фото: Суспільне Вінниця

Перемоги на змаганнях та чемпіонатах, то результат копіткої праці Ніколь, зазначили її тренери Володимир та Інна Кравчуки. Дівчинка щодня тренується по кілька годин.

"Вона багато сил вкладає, працює по повній програмі", — зазначив тренер.

"Вона дуже "світла", коли приходить в зал, несе із собою ту енергію, з якою легко працюється. Хочеться допомагати їй підвищувати свій рівень. Це дитина, яка вміє взаємодіяти з тренером. Не тільки бере, а й дає багато", — розповіла тренерка Інна Кравчук.

Фото: Суспільне Вінниця

Навчається Ніколь у 6 класі. Окрім танців, грає у футбол та великий теніс. Також дівчинка ходить на вокал і вчиться грати на гітарі.

Фото: Суспільне Вінниця

Своїми успіхами, ідеями та образами Ніколь ділиться у соцмережах. В її Instagram понад 200 тисяч підписників. Відео набирають до 10 мільйонів переглядів. Крім того, від шанувальників отримує подарунки.

"Лялька, яку мені зробила дівчинка, вона в Іспанії живе. Зробила улюбленому в образі, який набрав на відео 10 млн переглядів. Я виступала в цьому образі в Тернополі", — розповіла Ніколь.

Фото: Суспільне Вінниця

Найбільша мрія — перемога на міжнародному фестивалі бальних танців в Блекпулі.

Новини України