Париматч – краща букмекерська контора для ставок онлайн в Україні

Букмекерська контора Паріматч – одна з найвідоміших та найпопулярніших в Україні. Заснована вона була ще у 1994 році та за роки своєї діяльності завоювала довіру сотень тисяч гравців.

На сьогодні Паріматч має понад 400 відділень по всьому світу. Серед послів бренду такі знаменитості, як Конор МакГрегор та Майк Тайсон. У цій статті ми детально розглянемо особливості роботи BC Паріматч, її переваги та недоліки.

Особливості роботи Паріматч

Букмекерська контора Parimatch Україна була заснована в 1994 році в Києві. З самого початку компанія акцентувала увагу на якості послуг та зручності для гравців. Не дивно, що за роки існування Паріматч здобула популярність не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Офіційну ліцензію для прийому ставок в Україні компанія отримала у 2021 році. Крім України, Паріматч легально працює у Росії, Казахстані та Білорусі.

Серед партнерів та амбассадорів бренду Паріматч – чемпіон світу з боксу Олександр Усик, футбольні клуби Челсі, Лестер, Евертон та інші популярні спортсмени й організації.

 

Інтерфейс і функціонал сайту та додатків

Сайт Паріматч відрізняє простий і зрозумілий інтерфейс. Всі розділи та функції логічно розташовані, тому користувачам не складе труднощів знайти потрібну інформацію чи скористатися тією чи іншою опцією.

Для мобільних пристроїв на iOS та Android доступні окремі додатки Паріматч. Вони відтворюють весь функціонал десктопної версії сайту і дозволяють комфортно робити ставки зі смартфонів та планшетів.

Умови гри

Паріматч приймає ставки на 24 види спорту, серед яких футбол, хокей, баскетбол, волейбол, кіберспорт тощо. Також є можливість робити ставки на політику, кіно, шоу-бізнес.

Доступні всі базові види ставок: на перемогу однієї з команд, фора, тотал, парні експреси тощо. Окремо представлені розширені ставки на статистику – кількість голів, пенальті, кути, володіння м’ячем і таке інше.

У розділі майбутніх подій можна переглянути всі заплановані ігри та турніри в різних видах спорту. Біля кожного матчу вказані основні коефіцієнти на найбільш імовірні результати.

Коефіцієнти та маржа

Маржа Паріматч становить 5-7% в середньому. Це досить лояльні умови порівняно з багатьма іншими БК. Звісно, точний розмір маржі залежить від ринку і популярності події.

На футбольні матчі чемпіонатів топ-ліг вона становитиме 5%, а ось на якийсь маловідомий волейбольний турнір може сягати і 7-8%. Проте в цілому Паріматч пропонує досить вигідні коефіцієнти.

Правила ставок і виплат

Щоб почати робити ставки в Паріматч, необхідно пройти швидку процедуру реєстрації, вказавши e-mail та номер телефону. Після цього можна одразу поповнити рахунок та приступити до гри.

Мінімальна сума поповнення – 50 гривень. Максимальна – 29 999 гривень за один раз. Аналогічно встановлені ліміти і на виведення коштів з рахунку. Сам процес відбувається миттєво, комісія становить 1-1,5% в залежності від способу виведення.

Бонуси та акції від Паріматч

Щоб заохотити нових гравців, Паріматч надає щедрий бонус у розмірі 100% від першого депозиту. Його максимальна сума – 2500 грн. Щоб отримати цей бонус, потрібно поповнити рахунок на 100 грн і більше після реєстрації.

Крім того, для постійних клієнтів діє програма лояльності – cashback до 25% у вигляді бонусів на бонусний рахунок. Чим більше ставите, тим вище кешбек.

Також Паріматч регулярно проводить тематичні акції. Наприклад, зараз триває акція «Розділи 200 000 гривень разом з Паріматч». Щоб взяти участь, потрібно робити ставки на хокей та баскетбол з коефіцієнтом від 1.40.

Підсумок

Отже, Паріматч – це відома в Україні букмекерська контора з 27-річною історією, сотнями тисяч лояльних клієнтів, широкою лінією та привабливими бонусами для гравців. Компанія легально працює на території України та в інших країнах СНД.

Зручний інтерфейс, стабільна робота сайту та додатків, вигідні умови – все це робить Паріматч гідним вибором для тих, хто полюбляє розважатися захоплюючими ставками на спорт.

Новини України