У Селидовому поліцейські затримали неповнолітнього розповсюджувача психотропів

 

У наркокур’єра вилучено 658 закладок з психотропною речовиною «альфа-PVP». Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорного ринку» складає пів мільйона гривень.

Під час несення служби правоохоронці Селидового зупинили для перевірки документів 16-річного хлопця, який дивно себе поводив. З’ясувалося, що він має при собі наркотичну речовину та займається розповсюдженням психотропів на території міста.

Неповнолітній розповів, що знайшов підробіток у телеграм-каналі. Від оператора він отримував фото «майстер-кладу» з психотропною речовиною, забирав «товар»і далі робив закладки по місту. За кожну закладку кур’єр отримував 100 гривень. До зустрічі з правоохоронцями він встиг зробити 10 закладок, які було вилучено.

За місцем мешкання хлопця було проведено санкціонований обшук, у результаті якого поліцейські виявили та вилучили 658 згортків-закладок загальною вагою близько 200-250 грамів. Усе вилучене направлено на експертне дослідження.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307«Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

Судом порушнику обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває досудове розслідування. Встановлюється канал постачання психотропної речовини на територію міста.

Джерело

Новини України