Дві 15-річні дівчинки померли через психотропи: судитимуть чоловіка, який надав квартиру для вживання «зілля». Фото

У Києві судитимуть чоловіка, який надав свою квартиру для вживання наркотиків двом неповнолітнім. Вранці наступного дня 15-річних дівчат виявили мертвими у під’їзді будинку.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Обвинувачуваному загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

«Подія сталась в червні цього року у будинку на вулиці Уманській. У під’їзді виявлено тіла двох неповнолітніх дівчат. Провівши ряд слідчих дій, поліцейські з’ясували, що двоє дівчат попросили у знайомого ключі до його квартири на вулиці Уманській, де у подальшому вживали психотропні речовини – солі PVP. Вранці за цією адресою 15-річні подруги були виявлені мертвими», – розповіли в пресслужбі.

Поліцейські затримали 46-річного власника та повідомили йому про підозру в наданні приміщення з метою незаконного вживання психотропних речовин із залученням неповнолітніх. Слідство за цим фактом завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві затримали чоловіка, який ледь не вбив свою колишню кохану. Зловмисник у стані сп’яніння приїхав до жінки на роботу і під час з’ясування стосунків кілька разів ударив потерпілу ножем, після чого втік.

Джерело

Новини України