У Сумах обрали переможців змагань з пляжного волейболу

За інформацією: Суспільне Суми.

Суспільне Суми/Олександр Качанов

"На минулих вихідних – в суботу та неділю – ми зіграли кваліфікаційні попередні ігри. Брали участь 12 жіночих команд і сім чоловічих. І відібрали найкращих чотири жіночих команди й чотири чоловічі. І в цю суботу та неділю ми розігруємо комплекти медалей серед чоловіків і жінок", — повідомив головний суддя змагань Валерій Самодай.

У неділю одними з перших на майданчик вийшли Павло Гудим та Максим Кукса. Чоловіки говорять – грають і в класичний волейбол. Проте пляжний має свою особливість. "Ви ж бачите як ми пропотіли. Родзинка є", — розповідає учасник турніру Максим Кукса.

Його колега Павло ділиться своїми спостереженнями стосовно гри: "Це більш динамічний ніж класичний волейбол. Тут набагато більше рухів. В кожному розіграші кожен гравець бере участь. У класичному буває таке, що ти можеш при розіграші просто простояти, якщо на тебе немає пасу. Всю гру це рідкість, але бувають і такі випадки. А тут не вийде".

Суспільне Суми/Олександр Качанов

Поки хлопці грають, до своїх матчів готуються дівчата. Марія Шкурат розповідає, що її батьки посприяли тому, аби дівчина грала у волейбол. Олександра Красножон додає: "На піску. Це дуже приємно. І не потрібно одягати ніякі шкарпетки, ніякі кросівки. Дуже приємно падати".

Читати ще

Читати ще Сумчани здобули медалі на турнірі з карате у Чернівцях

За підсумками волейбольного уїк-енду пара Олександра Красножон та Марія Шкурат посіли друге місце. Павло Гудим та Максим Кукса до призової трійки не потрапили — посіли четверте місце. Переможцями серед чоловіків став дует Євгена Євдокимова та Володимира Кельбаса. У жінок перше місце посіла пара Анастасія Забара та Анна Чернявська.

Новини України