У Києві на Оболоні активізувались крадії автономерів: «працюють» під час комендантської години. Фото

У Києві знову активізувались крадії автомобільних номерів. Зокрема, на Оболоні, невідомі під час комендантської години знімають з машин таблички з номерами, та залишають записники із пропозицією викупити їх.

Про це повідомили в соціальних мережах. Подія сталась на вулиці Олександра Архипенка.

«Ніколи такого не було, і от знову. На столичній Оболоні, активізувалися крадії номерних номерів. Крадуть прямо під час комендантської години і потім лишають отакі записки», – йдеться в повідомленні.

На опублікованому в соцмережі фото можна побачити, що автовласник тримає в руці записку з номером телефону – «Хочеш повернути номери – телефонуй». Чи звертався водій до правоохоронців з цього приводу, не повідомлялось.

Нагадаємо, у Києві оперативники затримали чоловіка, підозрюваного в крадіжці грошей з автомобіля. Злочин зафіксувала камера відеоспостереження.

Раніше у столиці затримали двох чоловіків, яких підозрюють у причетності до крадіжки. Зловмисники вночі проникли до квартири – переночували в ній, забрали майна більш ніж на 50 тисяч гривень, а після закінчення комендантської години втекли.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали на гарячому чоловіка, який обікрав магазин. Як виявилось, зловмисника вже судять у кількох районах міста за скоєння аналогічних злочинів.

Джерело

Новини України