Стало відомо, хто судитиме матч Україна — Італія

Стало відомо, хто судитиме матч Україна - Італія

Фото: Getty Images Хесус Хіль Мансано розсудить Україну та Італію

Поєдинок обслужить арбітр, за якого Україна вже перемагала, а Шахтар зазнав нищівної поразки.

УЄФА визначився із суддями, які обслуговуватимуть матч десятого туру кваліфікації Євро-2024, в якому Україна прийме Італію.

Як повідомляє офіційний сайт організації, головним арбітром зустрічі буде іспанець Хесус Хіль Мансано.

На лініях йому допомагатимуть співвітчизники Дієго Барберо та Анхель Невадо. Обов’язки четвертого судді виконуватиме також іспанець Гільєрмо Гуарда. Суддівський спостерігач — чех Міхал Бенеш, а делегат УЄФА — шотландець Гаррі О’Хаган.

Зазначимо, що Мансано до цього лише одного разу перетинався зі збірною України, коли «синьо-жовті» здобули перемогу 2:1 над Фінляндією у відборі на ЧС-2022.

Матчі за участі українських команд іспанець обслуговував чотири рази. У 2014 році Чорноморець за його суддівства зіграв унічию 0:0 зі Сплітом у кваліфікації Ліги Європи; у 2018 році Динамо програло Лаціо 0:2 в 1/8 фіналу Ліги Європи; у 2023 році Шахтар зазнав нищівної поразки 1:7 від Феєнорда в 1/8 фіналу Ліги Європи; у 2023 році Дніпро-1 завершив внічию 1:1 матч зі Славією у кваліфікації Ліги Європи.

Нагадаємо, матч десятого туру кваліфікації Євро-2024 між Україною та Італією відбудеться у понеділок, 20 листопада, у німецькому Леверкузені на стадіоні Бай-Арена та розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Напередодні збірна України виграла спаринг у польської Лехії.

 

Джерело

Новини України