Мокрий сніг, ожеледиця. Якою буде погода на Кіровоградщині протягом тижня

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Ранковий туман у Кропивницькому. Фото: Суспільне Кропивницький

У період з 20 по 24 листопада на території Кіровоградської області очікують хмарну з проясненнями погоду, місцями невеликі опади у вигляді дощу й мокрого снігу. Мінімальна температура повітря вдень сягне п'яти градусів морозу.

За інформацією працівниці обласного центру з гідрометеорології Валентини Лазаревої, тиждень розпочнеться з невеликих опадів та ожеледиці вночі.

20 листопада, понеділок: хмарно з проясненнями, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря коливатиметься від чотирьох градусів морозу до одного градуса тепла, денна — від одного градуса морозу до чотирьох градусів тепла.

21 листопада, вівторок: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-східний, 3-8 метрів за секунду. Нічна температура повітря становитиме 1-3 градусів морозу, денна — 0-2 градуси тепла.

22 листопада, середа: хмарно, невеликий мокрий сніг. Вітер північно-східний, 3-8 метрів за секунду. Температурні показники — аналогічні до 21 листопада.

23 листопада, четвер: хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря становитиме 7-9 градусів морозу, денна — 3-5 градусів морозу.

24 листопада, п'ятниця: хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря становитиме 3-5 градусів морозу, денна — 2-4 градуси тепла.

Новини України