У Мелітополі знову змінили час комендантської години

В Мелитополе снова изменили время комендантского часа

З 1 листопада окупаційна влада ввела на окупованій частині Запорізької області єдину комендантськуї годину. Місцевим мешканцям заборонили виходити зі своїх квартир із 21 до 5 години.

При цьому дія комендантської години не поширюється на автомобільну дорогу М-14 «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ» від Мелітополя до кордону між Запорізькою областю та Донецькою областю та на автомобільну дорогу М-18 «Харків – Сімферополь – Ялта» від Мелітополя до кордону між Запорізькою. та Херсонською областями.

Але користі від цього винятку для місцевих жителів небагато. В'їжджати до населених пунктів після 9 години вечора не можна, тому тим, що не встиг доїхати до будинку, доводилося ночувати на трасі.

Жителі регіону буквально завалили скаргами окупаційну владу. Адже робочий день у багатьох закінчується о 19, а то й 20 годині і така рання заборона виходити на вулицю суттєво ускладнювала їм життя.

З панського плеча рашисти вирішили "подарувати" мешканцям окупованої Мелітопольщини ще трохи часу. І оголосили, що з 20 листопада комендантська починатиметься з 22 години.

Розповсюджується це послаблення на територію від Мелітополя до Бердянська. В інших районах залишати житла, як і раніше, заборонено з 21 год.

комендантский час

Джерело

Новини України