У Києві затримали чоловіка, який через ревнощі пограбував 17-річну дівчину. Фото і подробиці

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував 17-річну дівчину. Зловмисник, під час з’ясування стосунків із неповнолітньою, приревнував її, забрав телефон та втік.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Як розповіли правоохоронці, до них звернулась киянка із повідомленням про те, що у квартирі на проспекті Свободи пограбували її 17-річну племінницю.

«Заявниця розповіла, що до скоєння злочину причетний 25-річний хлопець, який прийшов до неї з’ясовувати стосунки. У розпалі сварки молодик вихопив з рук потерпілої мобільний телефон та втік», – повідомили в пресслужбі.

Правоохоронці знайшли та затримали зловмисника – він переховувався у друзів. Оперативники вилучили викрадений ґаджет та після проведення усіх необхідних слідчих дій повернуть власниці. За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва затримали раніше судимого чоловіка, який може бути причетний до крадіжки. Він у пологовому будинку викрав у вагітної жінки телефон та гроші.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці затримали чоловіка, який може бути причетний до грабежу. У Глевасі Київської області мешканець Білоцерківщини запросив жінку на побачення, зв’язав руки, викрав сумку та втік.

Джерело

Новини України