Як ділитимуть бюджет: Сумська міська рада та військова адміністрація домовилися про співпрацю

За інформацією: Суспільне Суми.

Вадим Акпєров. Фото: Суспільне Суми

Голова бюджетної комісії та депутат Сумської міської ради Вадим Акпєров розповів, як міськрада співпрацюватиме з військовою адміністрацією у бюджетних питаннях.

"Повноваження щодо бюджетних питань перейшли до військової адміністрації. Голова військової адміністрації буде підписувати розподіл бюджету власноруч, але в форматі співпраці. Ми домовилися, що Сумська міська рада і військова адміністрація надають один одному рекомендації, залишаються працювати всі профільні комісії, і всі рішення, є така домовленість, які будуть запропоновані або депутатами, або військовою адміністрацією повинні пройти через цю бюджетну комісію", — зазначив Вадим Акпєров.

"Адже бюджетна комісія складається з депутатів, представників громади. І, відповідно, рішення-протокол бюджетної комісії буде надсилатися до голови військової адміністрації. І на основі цього рішення буде затверджуватися бюджет. Тобто, з одного боку, повноваження одноосібні, з іншого – ми домовилися про співпрацю і голова військової адміністрації чує депутатів, готовий співпрацювати і покладатися на рішення бюджетної комісії", — додав чоловік.

Читати ще

Читати ще «Охорона та оборона — наші головні завдання». Інтерв’ю з новопризначеним головою Сумської МВА Олексієм Дрозденком

Новини України