На війні з РФ загинули бійці з трьох громад Кіровоградщини

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Колаж: Суспільне Кропивницький

На війні з РФ загинули Олександр Миросенко з Кропивницького, Микола Перев'язко з Новомиргородської громади та Віталій Дехтяр з Гурівської громади Кіровоградської області.

15 листопада у Кропивницькому попрощалися із 43-річним солдатом Олександром Миросенком. За інформацією керівника пресслужби міської ради Сергія Якуніна, боєць народився 21 вересня 1980 року в Кропивницькому. Навчався в місцевій школі №33, закінчив училище №4 за спеціальністю "верстатник", після строкової служби в армії працював на підприємствах міста, до мобілізації працював будівельником.

Мобілізували Олександра Миросенка у січні 2023 року. Він служив у гранатометному відділенні механізованого батальйону, загинув 5 листопада біля Кліщіївки Бахмутського району Донецької області внаслідок атаки дрона. У загиблого залишились донька й сестра.

Олександр Миросенко. Фото: Facebook Кропивницької міської ради

У ніч з 13 на 14 листопада, виконуючи бойове завдання на Куп'янському напрямку, загинув 53-річний Микола Перев'язко із села Василівка Гурівської громади Кропивницького району. За інформацією голови громади Анатолія Склярчука, 19 листопада загиблому мало б виповнитись 54 роки. Про дату, час та місце прощання з бійцем повідомлять додатково.

Микола Перев’язко. Фото: Facebook Гурівської громади

Голова Новомиргородської громади Новоукраїнського району Ігор Забажан написав про загибель молодшого сержанта Віталія Дехтяря, 1978 року народження, із села Костянтинівка. Про дату, час та місце прощання з бійцем повідомлять додатково.

Віталій Дехтяр. Фото: Facebook Ігоря Забажана

Новини України