У Прилуках стартував поточний ремонт доріг: скільки відремонтують і де саме

За інформацією: Суспільне Чернігів.

Олександр Ковтун. ФОТО: Суспільне Чернігів

Окрім товщини, Олександр Ковтун контролює і температуру покладеного асфальту. Зі слів фахівця, зважаючи на сезон робіт, для асфальтування обрали модифіковану асфальто-бетонну суміш, яка має енергозберігаючі добавки.

"Фрезерувати можна і у дощ – це таке, а от по асфальтуванню – беруть письмовий дозвіл".

У Прилуках ремонтують дороги. ФОТО: Суспільне Чернігів

Як пояснює Олег Созінов, ремонтувати будуть лише найбільш проблемні ділянки.

"Відповідно до складеного акту обстеження поточному ремонту підлягало більше 12 тисяч квадратних метрів. Враховуючи те, що на сьогодні в міському бюджеті передбачено лише п'ять мільйонів (а це менше 50% від загальної потреби для проведення поточного ремонту), роботи будуть виконуватися лише на найбільш проблемних ділянках вулично-шляхової мережі".

Олег Созінов. ФОТО: Суспільне Чернігів

Як розповів Олег Созінов, поточний ремонт доріг у Прилуках виконують два підрядники: ФОП "Мариненко Олександр" та ФОП "Козенко Микола". Договір з ними підписали 8 листопада.

Проблемні ділянки доріг у Прилуках. ФОТО: Суспільне Чернігів

Поточний ремонт, зі слів Созінова, запланували на п'ять тисяч квадратних метрів доріг. Нині, крім вулиці Гвардійської, роботи розпочали на вулицях Коптєва та Земській (в районі ліцею №7). За сприятливих погодних умов роботи продовжать далі на вулиці Земській, також на вулицях Іванівській, Ветеранській, Андріївській, у військовому містечку №12, на вулиці та провулку Сагайдачного.

Новини України