Росія готується до зими. Ми маємо зосередитися на захисті й відповідях, — Зеленський


Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський наголосив, що Росія може збільшити кількість ударів по інфраструктурі, і тому вся увага має бути зосереджена на захисті та відповідях терористам.

Про це він заявив у вечірньому зверненні.

«Ми пройшли вже майже половину листопада і маємо бути готовими до того, що ворог може збільшити кількість ударів дронами чи ракетами по нашій інфраструктурі. Росія готується до зими. І у нас в Україні вся увага має бути зосереджена на захисті, на відповідях терористам, на всьому тому, що Україна може зробити, щоб полегшити нашим людям проходження цієї зими та збільшити можливості наших воїнів», — сказав Зеленський.

Президент подякував партнерам, які допомогли Україні з ППО.

Підписуйтесь на наш Youtube канал

«Це різні країни. Не про все зараз ми можемо говорити відкрито, але український повітряний щит уже сильніше, ніж торік. Уже інші можливості, але ще не повний захист усієї території. І ми працюємо, щоб зробити його ще більш сильним. Кожна країна, кожен лідер, які допомагають нам посилювати ППО, допомагають захищати життя», — наголосив Зеленський.

Він закликав усіх українців, а також всіх тих, хто підтримує Україну у світі, допомагати посилювати захист.

«Допомагати! Ми здатні проходити найскладніші випробування. Але разом, у єдності, коли дбаємо про одне одного і коли мільйони людей допомагають своїм захисникам, захисницям та своїй державі. Бути єдиними і бути вдячними – це обовʼязково», — додав президент.

Нагадаємо, за даними розвідки, Росія накопичила більше 800 ракет і може відновити удари по Україні з настанням холодів.

Новини України