Привітання з 8 березня

Вітаю з березневим святом,

Жіночим, ніжним днем весни!

Любові хочу побажати,

Тепла весняного, краси.

Нехай збуваються всі мрії,

Натхнення ллється через край.

Прекрасних і душі, і тіла,

Піймати щастя без вагань


З весни початком! З днем жіночим!

Хай світяться від щастя очі,

Душа від радості співає,

Як сад весняний, розквітає.

Нехай вночі зірки яскраві

Тобі дарують своє світло.

Живи насичено й цікаво,

Хай мрії збудуться завітні!


Бажаю в ніжне свято 8 березня шикарних букетів, захоплених поглядів, яскравих і довгоочікуваних зізнань, чарівних подій і чудового настрою. Нехай дорогі серцю люди принесуть в цей день багато незабутніх моментів! Сонячного ранку, доброго дня і чудового вечора!



У прекрасний і хвилюючий день весни, такий традиційно чудово-красиво-жіночий, бажаю від щирого серця: весняного настрою у будь-яку пору року, чоловічого благородства у будь-якому куточку світу, гарного настрою за будь-яких обставин і жіночого справжнього щастя в будь-який час доби!


Нехай жіноча натура мінлива і непередбачувана, як весна, яка тільки прийшла, але саме цей факт визначає, що ти справжня жінка! Твої прагнення і мрії обов’язково знайдуть дорогу в світ реальності і внесуть в нього нові емоції. Бажаю не лише 8 березня, але і в усі наступні дні відчувати себе бажаною і коханою!


Не тільки в свято 8 березня, а й весь рік, бажаю зберігати в серці весняне тепло і святковий настрій. Нехай душевний підйом досягне творчих вершин і любовного апогею. Адже справжня жінка уособлює собою весну незалежно від святкової дати



Нехай теплий весняний вітер 8 березня принесе вам на своїх крилах радісний настрій, любов і щастя. Відпочиньте в цей день від життєвих повсякденних турбот, забудьте про проблеми, пориньте в океан уваги, відчуйте себе королевою, станьте найщасливішою жінкою на світі і залишіться нею назавжди!


З 8 Березня, з святом краси,

Хай чарівність в повітрі вирує.

Вам любові, що в казці живе,

Одже, справжнє кохання існує!

Вам бажаю весни на завжди,

Щоб в душі оселилась, та в серці.

Хай в оселі панує добро,

Відчиніть для чудес в домі дверці!


Вітаю вас із святом славним,

Із першим подихом весни,

З букетом пролісків прекрасних,

З тріумфом сили і краси.

Бажаю я кохання в серці

У цей жіночий, світлий день.

Нехай відсипле доля щастя

Вам з сотню повних, гарних жмень.



Вітаю вас із святом славним,

Із першим подихом весни,

З букетом пролісків прекрасних,

З тріумфом сили і краси.

Бажаю я кохання в серці

У цей жіночий, світлий день.

Нехай відсипле доля щастя

Вам з сотню повних, гарних жмень.


Зі святом весни і тепла,

Бажаю, жінки, вам добра.

Щоб не знали ні горя, ні зла,

Щастя, усмішок зичу вам сповна.

Хай на серці пісня звучить,

Сонце в душі нічого не затьмить.

Люди добрі в житті трапляються,

А ваші мрії завжди збуваються


З Міжнародним жіночим днем! Нехай весна цвіте не тільки на вулиці, але і в душі, а краса радує всіх оточуючих. Щастя тобі, благополуччя і гармонії. Бажаю, щоб всі твої дні були сонячними, яскравими і пам’ятними, щоб у твоєму будинку завжди було затишно і тепло. Нехай у твоєму житті все буде так, як ти сама захочеш



Від усієї душі бажаю тобі величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з тобою завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть не страшні будь-які негоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день ти зустрічала з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і спокоєм! Єдності, згоди і благополуччя твоїй родині!


Дорогі жінки, вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо вам тепла і любові в серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття. Будьте красиві, щасливі, даруйте усмішки, радійте та отримуйте чудові враження. Ви – чарівні


З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання — пов’язане з жінкою.


Новини України