Привітання з Днем батька

Батьку любий, дорогий,

Зі святом тебе, рідний мій!

Добрий, сильний і сміливий,

Ти усміхнений, умілий.

Хай життя буде багате

Радістю, любов’ю й святом


Я за тебе помолюся,

Побажаю від душі,

Тато, татечко, татусю,

Будь здоровий ти мені.

Хай усмішка не зникає,

Завжди буде на устах.

Мама вранці проводжає,

Щедрим будь не на словах


Я вітаю сьогодні зі святом

Мого милого, любого тата!

Буду вічно любити, завжди берегти

Хочу вирости й стати, татусю як ти!



Тату, рідний, мусиш знати –

Ти найкращий в світі тато!

Добрий, сильний та стрункий:

Хіба є де ще такий?

Будь упевненим, мій тату,

Що тебе я буду вартий.

Все робитиму, як ти,

Треба тільки підрости!


Вітаю з особливим святом — Днем батька! Бути батьком це і складно, і радісно, але в будь-якому випадку, це — щастя! Бережи та цінуй свій статус. Бажаю багато сил, коштів та терпіння для виконання такої почесної ролі!


Татусю, вітаю тебе з Днем батька і хочу сказати – ти найкращий тато у світі! Дякую за те, що ти маю і за все, що ти зробив для мене. Нехай здоров’я тебе ніколи не підводить, у гаманці ніколи не буде порожньо, а на душі — сумно. Бажаю, щоб ми, твої діти, тебе завжди радували і викликали гордість



Вітаю свого татечка з Днем батька! Папулю, хочу побажати тобі ніколи не старіти, а завжди залишатися таким же активним і життєрадісним. Нехай усе, чого тобі так сильно хочеться, обов’язково збудеться, а тобі завжди допоможу і підтримаю. Я тебе люблю


Вітаю тебе з днем батька, хочу побажати тобі здоров’я та щастя. Нехай діти тішать тебе, і що б ти пишався ними, будь їм вірним другом і у відповідь отримай від них любов, відданість і взаєморозуміння!


Вітаю тебе, татко, з Днем батька. Бажаю бути здоровим, сильним та веселим. Бажаю, щоб мрії збувалися, плани реалізовувалися. Щоб ми слухалися, а мама прислухалася. Цілуємо, любимо, обіймаємо.



Дорогий татусь, вітаємо вас зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, вдалої роботи, багато грошей та чемних онуків. Дякуємо, що Ви наш батько. Дякуємо, що виховали та виростили. Любимо вас безмежно. З Днем батька


Любий татку, дякую тобі за бетонну витримку та сталеві нерви. Будь здоровим, щасливим і веселим. Піклуйся про маму та сестру. Чекай мене вдома. З Днем батька.


Люблю тебе, тату. Поважаю, тисну руку. Ти не просто був, ти був опорою та порадником; був наставником. Навчив кататися на велосипеді — не падати; досягати мрій — не розчаровуватися. Показав, що сім‘я — це основа, а без основи нема життя. Дякую, тобі рідний. З Днем батька!



Татусю, вітаю з твоїм особливим святом. Дякую, що ти не просто є, а що є прикладом коханого чоловіка, турботливого батька для мене та брата. Ми пишаємося тобою та цінуємо тебе. З Днем батька!


Дорогий наш тато, вітаємо тебе зі святом. Бажаємо міцного здоров‘я, сталевих нервів, безмежного щастя та щоденних успіхів. Бажаємо мирного неба та сонця над головою. Любимо тебе дуже-дуже


Татку, ти опора нашої сім’ї. Ти підтримка нашої родини: ми цінуємо все, що ти робиш та будеш робити для нас із мамою. Ми пишаємося тобою щодня, щохвилини. Сумуємо за тобою. Цілуємо й обіймаємо. З Днем батька..


 

Новини України