Розгром після серії невдач. «Інгулець» вдруге в сезоні переміг кременчуцький «Кремінь»

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Матч відбувся 12 листопада 2023 року в Петровому на Кіровоградщині. Колаж: Суспільне Кропивницький

У 16-му турі чемпіонату України з футболу серед команд групи Б Першої ліги сезону 2023-24 років футбольний клуб "Інгулець" з селища Петрове Олександрійського району Кіровоградської області переміг команду "Кремінь" з міста Кременчук, що на Полтавщині, з рахунком 5:1. Матч відбувся у Петровому. У першому колі перемогу також світкував "Інгулець".

Підопічні Владислава Лупашка не забивали у трьох попередніх турах, здобувши в них лише одне очко. Тому з перших хвилин звітної зутрічі заволоділи ініціативою з метою впевнено виграти гру. І це їм вдалось.

Питання щодо переможця господарі зняли ще у першій половині гри, забивши тричі протягом п'яти хвилин. Дублем відзначився Олександр Козак, забивши на 13-ій та 18-ій хвилинах, а на 16-ій хвилині гол на свій рахунок записав Ярослав Квасов.

Команди пішли на перерву за рахунку 3:0 на користь "Інгульця".

Відіграти один м'яч підопічним Ігоря Климовського вдалось на четвертій хвилині другого тайму і 49-ій загалом. Точним ударом в нижній кут воріт суперників відзначився Сімон Галоян — 3:1.

Розвинути свій успіх футболістам з Полтавщини не вдалося, а на 75-ій хвилині Ярослав Квасов відновив перевагу своєї команди у три м'ячі, забивши вдруге у матчі й, що цікаво, вдруге йому асистував Сергій Ченбай — 4:1.

Остаточний рахунок у матчі на 81-ій хвилині встановив захисник кременчуцької команди Олександр Дихтярук, переправивши у власні ворота фланговий простріл від Владислава Сидоренка — 5:1.

Фінальний свисток арбітра матчу Олександра Титова зафіксував першу за чотири тури й 12-ту загалом перемогу лідера групи Б у сезоні, який за результатами 16 турів має 38 очок й перевагу у вісім очок над "Вікторією" та "Лівим берегом", які перебувають на другій та третій сходинках турнірної таблиці групи, відповідно. "Кремінь" з 14-ма очками — восьмий.

У наступному турі "Інгулець" зіграє на виїзді з "Вікторією" з міста Суми, а "Кремінь" прийматиме київський "Лівий берег".

Новини України