Ігуменя жіночого монастиря УПЦ з Одеси опублікувала дитячий малюнок присвячений звільненню Херсона від окупантів

Одеський Свято-Архангельський жіночий монастир УПЦ неодноразово був організатором дитячих виставок на підтримку ЗСУ. На дитячих малюнках можна було побачити погляд на війну, на перемоги ЗСУ. Бажаним, в тому числі для дітей, стало звільнення від окупантів українського Херсона.

Один з творчих доробків на цю тему і опублікувала ігуменя жіночої обителі.

«Сьогодні — річниця визволення Херсона! Картина Мілани Вовк «Звільнення Херсона» — Гран-прі нашої Міжнародної виставки дитячої творчості», — пише матушка Серафима на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Дитячі малюнки, презентовані на виставках в Одесі, викликали захоплення не лише у глядачів в Україні, але і за кордоном.

Нагадаємо, що Одеська єпархія УПЦ неодноразово допомагала мешканцям Херсонщини. Постраждалим від наслідків підриву Каховської ГЕС надали притулок у монастирях Одеської єпархії. Їм надавали і надають необхідну допомогу.

Соціальний відділ Одеської єпархії дотепер надає продуктову допомогу переселенцям з Херсонщини, які нині живуть в Одесі.

З благословення Митрополита Одеського та Ізмаїльського, Владики Агафангела постраждалим від обстрілів ворога та підриву Каховської ГЕС була передана матеріальна допомога один мільйон гривень.

Джерело

Новини України