Чому РФ марно сподівається на перемогу Трампа на майбутніх виборах президента США: експерт дав відповідь

Почему РФ напрасно надеется на победу Трампа на предстоящих выборах президента США: эксперт дал ответ

Росія марно сподівається на перемогу Дональда Трампа на майбутніх виборах президента США.

Про це заявив експерт Тарас Загородній в ефірі телемарафону 11 листопада.

"Трамп багато чого говорить, але ми повинні розуміти: те, що говориться з боку Трампа, у нас чомусь вважається – це проросійська риторика. Це не проросійська риторика, це позиція республіканців. У них позиція: давайте менше будемо витрачати і ефективніше витрачати", — пояснив він.

Експерт навів приклад, коли Трамп прийшов до влади, він зняв ембарго на постачання зброї в Україну.

"Джавеліни" тоді вперше зайшли якраз при Трампі… Трамп припинив будівництво "Північного потоку", вони просто його припинили. Вони вдарили, наприклад, в Сирії по російських військах… Коли вперше почалися накопичення військ навколо кордонів з Україною, що зробила тоді республіканська адміністрація? Вона надіслала стратегічні бомбардувальники, які літали над територією України, над півднем якраз, і імітували ядерний удар по території Росії", — зазначив він.

Загородній пояснив, що республіканці – це в основному протестантська етика, на якій побудована Америка, яка і зробила Америку великою.

"Там головні постулати: працюй важко – це богоугодна справа, допомагай собі і тобі теж допоможуть. Тому, коли ми самі собі починаємо допомагати, в першу чергу більше виробляти зброї, я вас запевняю, (США – ред.) може, і більше зможуть дати", — резюмував він.

https://tsn.ua/exclusive/chomu-rf-marno-spodivayetsya-na-peremogu-trampa-na-maybutnih-viborah-prezidenta-ssha-ekspert-dav-vidpovid-2448613.html

Джерело

Новини України