Працівників культури Дружківки привітали з професійним святом

Сьогодні, 9 листопада, з нагоди професійного свята Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський привітав працівників культури та вручив подяки за сумлінну працю, творчу діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток галузі культури та високу професійну майстерність.

«Люди Вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей. У цей нелегкий для України та кожного українця час, Ви своєю творчою працею робите все для того, щоб культура розвивалася і в сьогоднішніх непростих умовах, була живою та сучасною», — звернувся очільник громади до присутніх.

У прес-службі військової адміністрації подякували працівникам культури за відданість справі та патріотизм. Їм побажали невичерпного оптимізму, втілення в життя своїх ідей та напрацювань.

«Міцного всім здоров’я, мирного неба над головою та Перемоги Україні. Нехай кожен день Вашого життя дарує творче натхнення та життєві успіхи, людську вдячність за нелегку, але таку потрібну людям працю», — зазначили у ВА.

Джерело

Новини України