Сумський обласний фонд підтримки підприємництва більше не виконуватиме функцій централізованої закупівельної організації

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Суспільне Суми

10 листопада під час сесії Сумської обласної ради депутати проголосували за припинення виконання КУ "Сумський обласний фонд підтримки підприємництва" функцій централізованої закупівельної організації.

За таке рішення проголосували 37 депутатів.

"Процедури публічних закупівель, розпочаті Комунальною установою "Сумський обласний фонд підтримки підприємництва" Сумської обласної ради як централізованою закупівельною організацією до набрання чинності цим рішенням, завершуються відповідно до порядку, що діяв до його прийняття", — йдеться в проєкті рішення.

Що відомо про Сумський обласний фонд підтримки підприємництва

  • У травні 2022 року працівники комунального фонду Сумської облради звинувачували тодішнього керівника Максима Лашутка в бездіяльності під час бойових дій і порушенні своїх трудових прав. За захистом вони зверталися до чиновників вищого рівня та поліції.
  • У грудні 2022 року на посаду начальника відділу публічних закупівель КУ "Сумський обласний фонд підтримки підприємництва" призначили Сергія Маслюка.

Що відомо про сесію Сумської обласної ради 10 листопада

  • Депутати облради проголосували за присвоєння імені Дмитра Євдокимова комунальному закладу Сумської обласної ради “Сумська обласна гімназія – інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей”.
  • Депутатка Сумської обласної ради Ірина Дʼяконова достроково склала повноваження. За це рішення проголосували народні обранці 10 листопада.

Новини України