Автобусні маршрути № 31 та № 25/25А у Чернігові тимчасово змінять маршрут

За інформацією: Суспільне Чернігів.

ФОТО: Суспільне Чернігів

У Чернігові автобуси № 31 та № 25/25А тимчасово змінять напрям руху. Це пов'язано з перекриттям декількох ділянок вулиць Тероборони та Спортивної з 9 по 18 листопада. Там проводитимуть ремонтні роботи.

Про це повідомляє Чернігівська міська рада на своєму сайті.

Відповідно до першої схеми перекриття:

  • рух автобусів № 31 від вулиці Тероборони буде скеровано на вулицю Леоніда Пашина до зупинки "Геріатричний пансіонат" та за аналогічним маршрутом у зворотному напрямку. Автобус не їхатиме до зупинок "Федора Уманця" та "Подусівка".

Перекриття руху на ділянках вулиць Тероборони та Спортивної. ФОТО: Чернігівська міська рада

Відповідно до другої схеми перекриття:

  • рух автобусів № 31 від вулиці Тероборони буде скеровано в об'їзд перекритої ділянки вулицями Дніпровська, Попова, Тероборони до кінцевої зупинки "Подусівка" в прямому та зворотному напрямках;
  • рух автобусів № 25/25А від вулиці Тероборони буде скеровано в об'їзд перекритої ділянки вулицями Дніпровська, Попова, Леоніда Пашина та далі за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

Перекриття руху на ділянках вулиць Тероборони та Спортивної. ФОТО: Чернігівська міська рада

З 9 по 18 листопада будуть перекриті такі ділянки: від вулиці Леоніда Пашина до вулиці Добролюбова, від вулиці Леоніда Пашина до вулиці Весняної та вулиці Спортивної, від вулиці Леоніда Пашина до вулиці Добролюбова.

Новини України