У Києві на гарячому затримали крадія-рецидивіста: його вже судять у трьох районах столиці за подібні злочини. Фото

У Києві правоохоронці затримали на гарячому чоловіка, який обікрав магазин. Як виявилось, зловмисника вже судять у кількох районах міста за скоєння аналогічних злочинів.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, під час відпрацювання Дніпровського району вони помітили в приміщенні магазину на проспекті Соборності чоловіка, який підозріло себе поводив. Він довго ходив між рядами та постійно озирався.

«Коли невідомий пройшов повз касову зону, охоронець попросив його показати вміст рюкзака, але чоловік продовжував іти до виходу. Зловмисник розраховував винести із магазину у своєму рюкзаку товару майже на тисячу гривень. Зрештою, відвідувача на вулиці зустріли поліцейські. Слідчо-оперативна група вилучила речові докази: три портативні колонки, дві банки «енергетика», два газові балони, газовий пальник та засоби гігієни», – розповіли в поліції.

Зловмисником виявився 30-річний місцевий мешканець, відносно якого наразі розглядаються обвинувальні акти у Дніпровському, Дарницькому та Деснянському районних судах Києва, за вчинення аналогічних злочинів. За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, поліцейські затримали злочинну групу, яка викрала обладнання з філії підприємства критичної інфраструктури. Зловмисники винесли зі складських та виробничих приміщень заводу запчастини до спецтехніки з вмістом дорогоцінних металів на 4 млн 400 тисяч гривень.

Джерело

Новини України