Конфлікт між поліцейським та прикордонником у Києві: відкрито кримінальне провадження. Відео

За фактом інциденту між поліцейським та прикордонником відкрито кримінальне провадження. Подія сталась під час комендантської у столиці.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Винному загрожує до восьми років позбавлення волі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

«У мережі інтернет розповсюджено інформацію про затримання військовослужбовця працівниками Шевченківського управління поліції ГУ НП в місті та вчинення ними протиправних дій, пов’язаних із спричиненням військослужбовцю тілесних ушкоджень. Також було оприлюднено відео з приміщення територіального відділу поліції, на якому видно момент падіння військовослужбовця на підлогу», – розповіли в пресслужбі.

Зазначається, що кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 365 Кримінального кодексу України – перевищення влади або службових повноважень.

Зі свого боку речниця столичної прокуратури Надія Максимець уточнила OBOZ.UA, що наразі тривають першочергові слідчі дії. Правоохоронці здійснюють огляд місця події та вилучаються відеозаписи. Крім того, допитуються працівники поліції.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві під час комендантської години стався конфлікт між правоохоронцем та прикордонником. За цим фактом розпочато службову перевірку. Крім того, на подію відреагували у поліції та ДПСУ.

Джерело

Новини України