Українські війська не зупиняють наступ на Запоріжжі, – ISW

Джерело, пов’язане з російським бойовим резервом, стверджує, що війська РФ контратакували й відтіснили українські війська з позицій поблизу Вербового на Запоріжжі, але в ISW не підтверджують та не спростовують інформацію.

Сили оборони й надалі ведуть наступ на Мелітопольському напрямку, а бої тривають у різних локаціях. У Інституті вивчення війни (ISW) у звіті за 31 жовтня повідомили подробиці.У західній частині Запорізької області українські війська не зупиняють контрнаступальні операції, але жодних підтверджених перемог 31 жовтня не було.

Російські джерела, в тому числі Міноборони Росії, стверджують, що їхні війська відбили українські атаки біля Роботиного, Вербового (9 км на схід від Роботиного). Також наче окупантам вдалося утримати позиції поблизу Новопрокопівки (3 км на південь від Роботиного), Нестерянки (12 км на північний захід від Роботиного) та Копані (6 км на північний захід від Роботиного).

Війська російських загарбників провели контратаки на заході Запорізької області 31 жовтня, але жодних підтверджених успіхів їм не вдалося досягти. Генштаб ЗСУ повідомив, що російські війська марно намагалися відновити втрачені позиції поблизу Роботиного.Джерело, яке пов’язане з російським бойовим резервом, стверджує, що війська РФ контратакували і відтіснили українські війська з позицій поблизу Вербового. У ISW наголосити, що не можуть підтвердити цю інформацію.   У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа. Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Джерело: khmelnytskyi.today

 

Новини України