Промоутер Джошуа хоче організувати бій британця з Нганну

Промоутер Джошуа хоче організувати бій британця з Нганну

Фото: Getty Images Хірн планує влаштувати Джошуа бій проти Нганну

Едді Хірн виявив зацікавленість у проведені поєдинку для колишнього чемпіона світу проти бійця ММА.

У Френсіса Нганну немає проблем із суперниками. Черговим охочим побитися з екс чемпіоном ММА виявився Ентоні Джошуа. Про зацікавленість у проведені подібного поєдинку висловив промоутер колишнього чемпіона в надважкій вазі Едді Хірн.

Функціонер чесно зізнався, що ще не розмовляв про таку можливість із підопічним, утім якщо поступить пропозиція порадив обов’язково прийняти її.

«Ми б провели цей бій 23 грудня. Без проблем. Ми все одно розглядаємо цю дату для Джошуа. Тому, можливо, я звернуся до його команди і просто скажу: «Слухайте, якщо вам потрібен суперник для Френсіса Нганну, Ей Джей готовий на 23 грудня». Взагалі без проблем.

Наш план перед минулою суботою полягав у тому, щоб провести поєдинок у грудні чи січні та потім побитися з Деонтеєм Вайлдером. Ми й досі це плануємо. Але сьогодні я звернувся до команди Нганну, щоб сказати: «Якщо ми входимо у ваші плани, дайте мені знати. Якщо ні, не турбуйтеся про це, ми просто продовжимо робити те, що планували».

Я навіть не говорив з Ей Джеєм про бій з Нганну. Але моя порада — прийняти його відразу ж», — сказав Гірн у коментарі BoxingNews+.

Нагадаємо, сам Нганну вимагає проведення реваншу бою з Ф’юрі.

 

Джерело

Новини України