Мешканців Краматорського району запрошують разом відсвяткувати День Святого Миколая

  Цьогоріч різдвяні та новорічні зустрічі розпочинаються раніше, адже Святий Миколай завітає до української малечі вже 6 грудня   Центр підтримки ВПО Краматорського району «Ми разом»  активно готується до проведення дитячих активностей в стилі космосу. 
Що потрібно для участі?   Бути ВПО з Краматорського району та клієнтом нашого центру (Обов’язково перебувати на Дніпропетровщині)   Заповнити форму попередньої реєстрації   Якщо у вас є можливість продумайте та підготуйте костюм для вашої дитини (зірки, планети, космічні герої тощо)   Після визначення графіку менеджери зв’яжуться з вами та поінформують про деталі участі.   Форма попередньої реєстрації буде відкрита до 1 грудня 2023 року.
Діти 4-6 років: https://docs.google.com/…/1vxGBboZAqIeDzG3Zwt8sX1v…/edit Діти 7-11 років: https://docs.google.com/…/1tZioQZCptG3ZXmu8MP7i2JD…/edit Діти 12-15 років: https://docs.google.com/…/12VQ1i4hlGYZ…/edit   Заходи будуть проводитись за підтримки Краматорська районна державна адміністрація та військових адміністрацій населених пунктів Краматорського району. 

Джерело

Новини України