У Києві на Печерську чоловік влаштував стрілянину у готелі: правопорушника затримали, йому «світить» до 7 років тюрми. Фото

У Києві у суботу, 4 листопада, на столичному Печерську чоловік під час конфлікту у холі готелю на вулиці Еспланадній вистрілив у опонента з травматичної зброї. Зловмисник втік, але його знайшли правоохоронці.

За скоєне йому загрожує до 7 років увʼязнення. Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції у місті Києві.

Поліцейські, отримавши виклик, встановили, що між мешканцями готелю розпочався конфлікт.

«Інцидент трапився на першому поверсі готелю між компанією осіб та невідомим. У ході словесного конфлікту порушник дістав зброю і вистрілив у одного із чоловіків, внаслідок чого потерпілий отримав поранення в ногу», — розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

Нападник втік з місця події на авто. Однак протягом години на вулиці Михайла Бойчука його знайшли поліцейські. Зловмисником виявився уродженець Одещини, 1990 року народження.

Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час обшуку авто слідчі вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину – травматичний пістолет.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення порушнику про підозру у скоєнні злочину за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Тепер йому загрожує до семи років вʼязниці.

Нагадаємо, у місті Переяслав Київської області затримали раніше судимого чоловіка, який може бути причетний до хуліганства. Підозрюваний у стані сп’яніння під час конфлікту вистрілив у бік автомобіля, а потім погрожував громадянам гранатою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві спецпризначенці поліції КОРД затримали озброєного чоловіка, який захопив бізнес-центр. Він зайшов у приміщення, зробив кілька пострілів та, погрожуючи зброєю, змусив охоронців вийти з будівлі.

Джерело

Новини України