Вінницька «Нива» поступилася новоград-волинському «Звягелю»

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Скріншот з трансляції

Вінницька "Нива" програла футбольному клубу "Звягель" із Житомирщини в матчі шістнадцятого туру Другої ліги ПФЛ сезону 2023/24. Команди зустрілися 4 листопада у місті Звягель на стадіоні "Авангард". Гра завершилася з рахунком 4:1.

Стартовий склад "Ниви" був таким: Вічний (в), Лотоцький, Борячук(к), Ничипоренко, Грачов, Власенко, Меженський, Євтіхов, Страшкевич, Швець, Загорулько.

Запасні: Шухман (в), Рябий, Кобцов, Петленко,Астафьєв, Рогульський.

Матч розпочався із затримкою через повітряну тривогу. На 1-й хвилині матчу господарі поля відкрили рахунок. З подачі кутового забив Ілля Чередниченко. Протягом першої половини команди обмінялися неезпечними атаками. Так, на 30-й хвилині Андрій Несторов переправив м'яч у ворота вінничан після подачі з штрафного.

Скріншот з трансляції

Другий тайм команди розпочали ще більш активніше. На 77 хвилині забив Денис Ндукве вдало реалізувавши одинадцятиметровий удар. Вінничани не зупинилися після пропущеного голу і скоротили відставання. На 82 хвилині гол забив Максим Астафєв. Проте уже наприкінці матчу вінничани пропустили ще один м'яч.

В підсумку житомирянам вдалося виграти з рахунком 4-1.

Скріншот з трансляції

Після 16 туру "Нива" займає 7 місце у турнірній таблиці, маючи 21 очко. Наступна гра для вінничан відбудеться 11 листопада на Центральному міському стадіоні у Вінниці проти ФК "Дружба" з села Мирівка на Київщині.

Новини України