У Києві п’яний водій BMW влаштував потрійну ДТП: серед потерпілих є неповнолітня. Фото і відео

У Києві поліцейські затримали п’яного водія BMW, який на вулиці Велика Васильківська виїхав на зустрічну смугу та влаштував потрійну ДТП. Внаслідок аварії є постраждалі, зокрема, неповнолітня.

Про це повідомили в пресслужбах столичної поліції та Київської міської прокуратури. Винуватцю автопригоди загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

«В суботу ввечері, 4 травня, до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на одній з вулиць у Голосіївському районі. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група столичної поліції з розслідування ДТП та лікарі. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля BMW рухався назустріч автомобілям по вулиці з одностороннім рухом, де зіткнувся автівкою Volkswagen Jetta, яка стояла на узбіччі, та автомобілем Ford Fusion, який рухався у визначеному Правилами ПДР напрямку», – розповіли правоохоронці.

Внаслідок автопригоди на вулиці Великій Васильківській постраждали пасажири Ford: жінка, 1966 року народження та двоє дівчат 2002 та 2007 років народження. Крім того винуватець аварії також отримав тілесні ушкодження. Потерпілих з травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізовано у лікарню.

Згідно показів приладу Драгер, порушник перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Обухівському районі Київської області легковик збив підлітка та його матір, які перебували на узбіччі. Постраждалих госпіталізували до медзакладу.

Джерело

Новини України