Промоутер: Бій Джейка Пола проти Майка Тайсона — циркове шоу

Промоутер: Бій Джейка Пола проти Майка Тайсона - циркове шоу

Фото: Getty Images Майк Тайсон і Джейк Пол

Бен Шалом прокоментував поєдинок між ексабсолютним чемпіоном світу та відомим блогером.

Ще одна відома у боксі людина виступила проти поєдинку Майк Тайсон — Джейк Пол. Відомий промоутер Бен Шалом, не добираючи слів, розкритикував цей бій.

Особливо функціонеру не подобається професійний статус, який раніше було надано поєдинку.  Шалом назвав це знущанням зі справжніх спортсменів.

«Я люблю розваги, але для мене є межа, коли вони перетворюються на знущання зі спорту. Подумайте про самовіддачу, яку бійці вкладають у свою професію. Не хочеться, щоб над цим потім насміхалися. 

Професійний боксерський поєдинок 58-річного чоловіка — це явно не професійно. Саме тут потрібно провести межу для таких боїв. Це нормально для розваги, але для мене перехід у професійний бокс — це занадто. Це циркове шоу, більш абсурдного навіть уявити не можна.

Коли вони намагаються нокаутувати один одного, для літнього бійця, як Тайсон, виникає багато медичних ризиків», — цитує Шалома talksport.

Нагадаємо, що бій Тайсона і Пола запланований на 20 липня на AT&T Stadium в Арлінгтоні, штат Техас, США. На момент його проведення ексабсолютному чемпіону світу виповниться вже 58 років.

Раніше ексчемпіон світу закликав Майка Тайсона нокаутувати блогера.

 

Джерело

Новини України