З липня в окупованому Бердянську піднімуть комунальні тарифи — новини Бердянська

Становище кризових комунальних підприємств псевдовлада планує виправляти виключно за рахунок самих бердянців

«Комунального раю» від окупантів бердянці не дочекалися. За два роки окупації тариф на фоду та фодовідведення підніматимуть вже втретє. Джерело: БВК

Голови ОСББ вже почали готувати абонентів до істотного зростання тарифів. Вода, обслуговування житлового фонду, вивезення сміття – це те, що точно подорожчає.

Більшої конкретики у джерел поки що немає, адже самопроголошена адміністрація закрито проводить процес формування цін на послуги. Розрахунки не надаються бердянцям для обговорення та пропозицій.

Як це було вже раніше з тарифами на воду або проїздом у громадському транспорті, містян просто ставлять перед фактом – з завтрашнього дня ви маєте платити більше. Це «завтра» назначено на 1 липня 2024 року.

Росіяни значно скорочують фінансування нових територій, на комунальних підприємства систематично зрізають і затримують зарплати. Отож, бердянські колаборанти при владі вирішили діяти найбільш простим способом і просто взяти ці гроші з кишень абонентів. При тому, що на початку окупації дешеві тарифи були одним з найбільш гучних пропагандистських прийомів.

Експеримент провалився. Окупанти повертають дворазове вивезення сміття з приватного сектору

Переповнені контейнери і гори сміття. За провали комунальників штрафуватимуть бердянців

Джерело

Новини України