В окупованому Бердянську епідемія ГРВІ та коронавірусу, а до лікаря потрапити дуже складно — новини Бердянська

Бердянці скаржаться на черги в поліклініці та низьку якість російських ліків

Черги в поліклініці, відсутність лікарів та ще й російська фарма. Хворі бердянці фактично самотужки боряться за власне здоров`я. Джерело: соцмережі

Великий відсоток захворюваності спостерігається як серед дітей, так і дорослих. Навчальні заклади відправляють на карантин, а на деяких підприємствах відновили масковий режим.

На «Водоканал» вже тиждень не пускають без масок. В школах хворіє велика кількість дітей. Але в окупантів на повістці лише війна та пропаганда. Скріншот ГВК

Це натурально радянська поліклініка. Лікарів мало, талончиків відповідно також. Черги величезні, стоїмо один одного заражаємо своїми болячками. А їх ліки – то просто катастрофа. Від подорожника більше користі, — повідомляє «Бердянськ 24» жінка з окупованого міста.

При цьому окупанти майже не приділяють уваги цій проблемі. Очікують, що сезонна епідемія пройде сама собою. Хоча в соцмережах користувачі повідомляли, що в Бердянську фіксувалися і летальні випадки.

Росіяни ніяк не можуть стабілізувати медичну сферу в Бердянську. Більшість медиків працювати з окупантами відмовились. Ті намагаються заманити на захоплені території свої кадри, пропонують мільйонні виплати. Але навіть це не допомагає.

Джерело

Новини України