У Кам’янському дасть концерт відомий український співак Андрій Кравченко

У Кам’янському дасть концерт відомий український співак Андрій Кравченко.

13 квітня в кіноконцертному залі “МИР” відбудеться концерт відомого українського співака Андрія Кравченко – “Мадонна»”, повідомляє ktoday.com.ua.

Андрій Кравченко в останній час стає все більш популярним в Україні фі його все частіше порівнюють з виконавцем Олегом Винником. Слухачі вважають, що в артистів помітно схожий вокал та манера виконання пісень. Про це повідомили ktoday.com.ua.

В рамках великого гастрольного туру артист презентує свою нову надчуттєву програму, пісні з якої торкнуться душі кожного слухача. Назву цьому турові дала нова пісня співака «Мадонна», прем’єра якої відбулася 23 лютого 2024 року.Побачивши назву композиції можна подумати, що  артист присвятив її популярній американській поп-діві. Проте це не так.

“Ти будеш для нього Мадонна – сама грішна і сама свята, королевою навіть удома, станеш сенсом його життя..” – ці слова для українок. Тільки наші жінки вміють так самовіддано любити, обігрівати, вірити, підтримувати і саме вони заслуговують на те, щоб бути коханими, щоб їх оберігали і балували, цінували та підтримували у всьому. Українська Мадонна – це натхнення і сила, мудрість і слабкість, спокій і пристрасть”,  – стверджує Андрій Кравченко.

Також у концерті прозвучать добре відомі хіти Андрія Кравченка: “Доле моя”, “Моя єдина”, “Тільки ти”, “Лебідка”, “Все буде добре”, та нові пісні, які безперечно  пробудять в серцях відвідувачів концерту кращі почуття.

Джерело

Новини України