«Пташка» про Авдіївку: після Маріуполя не бачила ще такої кількості техніки і авіації

Захисниця Маріуполя Катерина «Пташка» Поліщук, нині доброволиця 59-ої ОМПБР та захищає ділянку фронту на Авідївському напрямку.

«Пташка» розказала проситуацію ррна Авдіївському напрямку / колаж УНІАН, фото instagram.com/libkos, скріншот

Захисниця Маріуполя Катерина «Пташка» Поліщук вже рік як повернулась на фронт та нині у складі 59-ої Окремої Мотопіхотної Бригади боронить Первомайське на Авдіїському напрямку.

В ефірі телеканалу «1+1» вона разом з Командиром 1-го стрілецького батальйону 59-ої ОМБР Максимом «Кондор» Богачуком розповіли про ситуацію на ділянці фронту.

Так, за словами «Пташки», за рік виконання бойових завдань, ще не бачила такої кількості ворога, як зараз поблизу Авідїівки — така кількість була кинута росією на Маріуполь.

Відео дня

«Після звільнення з полону для мене навіть не стояло питання, чи повертатися на фронт. Я навіть не уявляю свого життя в стані байдужості до війни. Через декілька днів буде рівно рік як я знову повернулася до виконання бойових завдань. І цього разу в складі 59-ї Бригади…  Я після Маріуполя не бачила ще такої кількості техніки, авіації і живої сили ворога як зараз (біля Авдіївки, Первомайського — УНІАН). Якщо ми послабимо Первомайське, відійдемо, то вони будуть лізти далі й далі. А за рахунок чого вони сунуть, це те, що їх 140 млн і їх шкода», — зазначила Поліщук.

Джерело

Новини України