Назавжди 25: у бою проти окупантів поліг Воїн Василь Трохимчук з Львівщини (ФОТО)

Вчора, 13 березня, загинув Герой Василь Володимирович Трохимчук, 07.04.1998 р.н., житель с. Горбків, що на Львівщині. Про це повідомляє Сокальська міська рада.

Служив стрільцем 1-го відділення 2-го стрілецького взводу стрілецької роти 2-го стрілецького батальйону. Був призваний на військову службу в перші дні повномасштабного вторгнення. Два роки захищав Україну від агресора.

У громаді зазначили, що Воїн загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Невельське, Покровського району, Донецької області, отримавши вогнепальне, осколкове, сліпе поранення, несумісне із життям.

Про час та місце зустрічі тіла Героя та чин поховання повідомлять додатково.

«Крик душі і відчаю наповнює наші серця, коли такі молоді хлопці кладуть свої душі і тіла за вільну, соборну і незалежну Україну. Йому б ще жити і жити,кохати, продовжувати рід.
Відтепер йому назавжди 25…

Висловлюємо щирі співчуття батькам — Володимиру та Зоряні , дякуємо за гідне виховання сина Героя. В скорботі за братом також сестра Оксана», — йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося: намагаючись врятувати життя пораненому воїну, на фронті загинув аспірант Львівського університету Тарас Федик

Вічна пам’ять ГЕРОЮ!

Джерело

Новини України