Вайт назвав причину важкої поразки Нганну в бою з Джошуа

Вайт назвав причину важкої поразки Нганну в бою з Джошуа

Фото: Getty Images Ентоні Джошуа і Френсіс Нганну

Відомий британський надважковаговик підвів підсумок поєдинку у Саудівській Аравії.

Нганну зарано було виходити в ринг проти найкращих важковаговиків планети. Так вважає відомий британський боксер хевівейту Ділліан Вайт.

На його думку, камерунець жалюгідно виглядав у бою з Джошуа і зазнав нищівної поразки, через те, що навіть не знає елементарних боксерських основ.

Окрім того, поєдинок проти Тайсона Ф’юрі дав камерунцеві «помилкову впевненість» у власних силах.

«Френсіс недостатньо досвідчений, щоб перемагати топових хлопців. Він трохи заспокоївся, тому що добре виступив проти Ф’юрі, але Тайсон не сприйняв його всерйоз. Ф’юрі думав, що перебоксує Нганну, але Френсіс створив Циганському королю проблеми. Це стало помилкою Тайсона.

Я думаю, той бій надав Френсісу хибної впевненості, і коли його завалювали потужними ударами, він залишався в стійці і не намагався рухати головою, клінчувати чи щось ще. Він упав і встав на те саме місце. Не рухав головою, знову впав, став на те саме місце і, по суті, чекав третього удару справа. Я знав, що це станеться, і в будь-якому разі вибрав перемогу Ей Джея.

Ей Джей — панчер. Ти не можеш просто стояти перед такою людиною з опущеними руками, а потім змінювати стійку в середині бою проти праворукого панчера. Чому Нганну перейшов на стійку шульги? У цьому не було жодного сенсу.

Я думав, що Нганну буде трохи кращим, якщо чесно, але Френсіс… він займається боксом, але це не визнані боксерські тренування, тому він не вивчив основи. Така людина, як Ей Джей, досвідчений володар золотих медалей, усіх цих боїв за титул чемпіона світу, він щодня вивчає основи. Саме в цьому моменті Френсіс не впорався», — цитує Вайта Sky Sports.

Раніше ексчемпіон світу заявив, що Нганну більше не виступатиме в боксі.

 

Джерело

Новини України