У Росії на 8 березня звільнили педагога через «провокаційний» кактус (відео)

Жіночий склад волгоградського коледжу злякав подарунок, який не встиг розквітнути до свята.

«Моралісти» звільнили росіянина через форми кактусів після 8 березня / Колаж УНІАН, фото скріншот

У Росії «моралісти» звільнили викладача волгоградського коледжу, неоднозначно розцінивши його поведінку на честь 8 березня.

Росіянин Олексій розповів у мережі історію про те, як привітав жіночий педагогічний склад коледжу управління та нових технологій зі святом, відіславши їм фотографії домашньої розсади кактусів і квітів. СМС відправив у загальний чат вчителів 9 березня, а вже наступного дня «заслужив» звільнення, пояснив росіянин.

Зокрема, з ним провів роз’яснювальну бесіду завідувач кафедри, уточнивши, що форми деяких кактусів збентежили вчительок: вони побачили в цьому непристойний натяк. Він запросив Олексія на розмову, а після відмови сказав, щоб той писав заяву за власним бажанням.

Чоловік показав домашнє відео про свої кактуси й поскаржився, що в день листування його відразу видалили з чату, не дозволивши нічого пояснити.

«Ось тут, як ви бачите, у мене великий стелаж. Це мої рослини, я професійно-любительськи їх вирощую. Багато в мене всяких кактусів, давно цим займаюся… Виявляється, мене виключили з чату за те, що я дівчатам 9 березня сказав, що в мене кактуси розцвіли, і що вони трохи не встигли на 8. Але звільнили мене не за це, а за те, що я сказав: «Дивіться, яка класна композиція!»» — пояснив він.

У РФ педагога звільнили через «квіточки і кактуси»

Далі Олексій навів ракурс і показав свій найкращий кактус.

Кактус, який виростив Олексій / фото Baza

Російський телеграм-канал Baza стверджує, що це правдива історія: викладача справді звільнили, а соцмережах з’явилася петиція на його користь — з вимогою поновити в правах. Щоправда, станом на 12 березня під нею підписалося лише 64 людини, уточнив проект.

Листування про провокаційний кактус / фото Baza

Джерело

Новини України