У Кременчуцькому спортивному клубі будуть проводити безкоштовні тренування для дітей з інвалідністю

За інформацією: Суспільне Полтава.

«Кремень Дзюдо» відкриває нову групу для дітей з інвалідністю. Суспільне Полтава

У Кременчуці готуються до відкриття групи, де займатимуться із дітьми з інвалідністю. Тренуватимуть їх безплатно представники спортклубу "Кремень Дзюдо".

"Відкриває групу для дітей з порушенням зору, слуху, а також з легким видом ДЦП. На цих тренуваннях будуть проводитися лікувальна гімнастика, акробатика. І тренування проходитимуть в ігровій формі. Якщо буде добре у них виходити, будуть займатися боротьбою дзюдо. Елементи боротьби дзюдо будемо показувати", — продовжила тренерка ГО "СК Кремень Дзюдо" Надія Лихошерста.

Тренерка Надія Лихошерста. Суспільне Полтава

Для того, щоб потрапити у таку групу для дітей з інвалідністю, батьки мають надати довідку від лікаря про дозвіл на фізичні навантаження. На самих тренуваннях може бути присутній один із батьків.

"У цій спеціалізованій групі вікова категорія дітей з 8 до 14 років. На початку в цій групі ми будемо займатися у спортивній формі. А потім, коли діти будуть більш до тренування схожі, то тоді будуть видаватися дзюдоги. Клуб буде видавати дзюдоги безкоштовно", — розповіла тренерка ГО "СК Кремень Дзюдо" Надія Лихошерста.

Заняття для дітей будуть безплатні. Суспільне Полтава

Тренування організовуватимуть щоп’ятниці о 18 годині. Їх розпочнуть, коли сформують групу.

"В наших групах ми навчаємо дітей витривалості, чесності, сміливості. Боротьбі найголовніше, постояти за себе. Також дружити, щоб вони дружили один з одним", — сказала Надія Лихошерста.

Новини України