Два брати з сокирами напали на працівників ТЦК на Буковині — на «Ниві» і на коні

У зловмисника, який на автомобілі «Нива» збив співробітника ТЦК у селі Плоска, а потім розбив вікна їхньої автівки, на фронті зник безвісти син, а батько воює.

Про це кореспондентці molbuk.ua у коментарі розповів голова Селятинської ТГ Валерій Полянчук, пише DailyLviv.com. 

Подія трапилася 7 березня в селі Плоска Вижницького району біля КПП «Горлеча». 41-річний чоловік їхав в автомобілі «Нива», а на коні був його молодший 28-річний брат, який був в АТО.

«Я вважаю, що ці чоловіки вчинили неправильно. Але ситуація така була. У 41-річного чоловіка, який їхав на «Ниві» син зник безвісти, а батько воює ще з 2014 року. Пішов добровольцем. Також в АТО був його брат. Такі дії чоловіків не підтримую. Але далі ситуацію вивчатиме слідство», — зазначив Полянчук.

Водночас у Чернівецькому обласному ТЦК та СП повідомили, що військові, які перебували на КПП, приїхали з бойових частин.

«Інцидент стався під час того, як військовослужбовці ТЦК та СП проводили перевірку військово-облікових документів. Цим випадком займаються правоохоронні органи. Військові, які здійснювали заходи оповіщення є обмежено придатними до служби і переведені до ТЦК та СП з бойових частин», – зазначили у Чернівецькому обласному ТЦК та СП.

Нагадаємо, двоє жителів Вижницького району приїхали до контрольно-пропускного пункту, спровокували конфлікт, завдали тілесних ушкоджень працівнику територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також пошкодили транспортний засіб.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Хуліганство ч.4 ст. 296 Кримінального Кодексу України. Від трьох до семи років позбавлення волі.

Джерело

Новини України