Майк Тайсон проведе бій з Джейком Полом

Майк Тайсон проведе бій з Джейком Полом

Фото: Getty Images Майк Тайсон проведе боксерський поєдинок із Джейком Полом

Легендарний у минулому американський боксер знову вийде в ринг і поб’ється з відомим блогером.

Майк Тайсон повертається. Колишній чемпіон світу з боксу зустрінеться на рингу з ютубером Джейком Полом.

Бій відбудеться 20 липня на AT&T Stadium у Арлінгтоні, Техас. Цей поєдинок стане головною подією вечора боксу і транслюватиметься на Netflix.

        Переглянути цей допис в Instagram                      

Допис, поширений Netflix US (@netflix)

Нагадаємо, раніше Джейк Пол здобув перемогу нокаутом у першому раунді над Райаном Бурлендом. Майк Тайсон востаннє виходив на ринг у листопаді 2020 року в рамках виставкового бою проти Роя Джонса, який завершився внічию.

Джейк Пол вже прокоментував майбутній бій з колишнім чемпіоном світу. За словами спортсмена, він має намір розібратися з легендою спорту.

«Промоушен, промоушен, промоушен. Чесно кажучи, це не потрібно. Найбільша битва 21 століття на найбільшій арені НФЛ у США, трансляція в прямому ефірі на найбільшій платформі потокового мовлення у світі… Це шлях MVP.

Незалежно від того, чи дивитеся ви Netflix, чи виступаєте особисто, чи є ви частиною команди Пола, чи команди Тайсона, чи ви затятий фанат боксу, чи дивитеся свій перший бій — ви не захочете пропустити цю подію.

Я дуже радий зробити цей дивовижний бій доступним для всіх передплатників Netflix разом із найсильнішим бійцем усіх часів, Майком Тайсоном, у суботу, 20 липня. Я націлений на те, щоб стати чемпіоном світу, і тепер у мене є шанс показати себе проти найбільшого чемпіона світу в надважкій вазі, найбільшого поганця на планеті та найнебезпечнішого боксера всіх часів. Пора вкласти спати Залізного Майка», — написав Пол.

Нагадаємо, раніше Тайсон Ф’юрі анонсував повернення Деонтея Вайлдера в ринг.

 

Джерело

Новини України