Жители Краматорска могут выиграть встречу с Президентом Украины

 

Президент Украины Владимир Зеленский на своей странице в Фейсбуке пригласил молодых украинцев к участию в патриотическом конкурсе. Наградой 10 победителям будет встреча с Президентом в День Независимости Украины.

«Переглянув відео про нашу сучасну Україну, про молоді покоління свободи, народжені в незалежній країні. Вільні, красиві, сильні! Це та Україна, у яку я вірю!

А погляньмо, у яку Україну вірить наша молодь! Якщо тобі до 30 чи й 30, надсилай відео про те, що ти робиш для майбутнього нашої держави, на Ukraine NOW. Там – усі деталі. Із десятьма переможцями побачимося на День Незалежності, у 30-ту річницю України!».

Правила участия во всеукраинском флешмобе размещены на странице Ukraine NOW.

«Ukraine NOW — це ви! Молоді, амбітні та вибухові! Ви — та сама рушійна сила змін, кров і кисень сучасної України. Ви — це Україна сьогодні. Молода й красива. І ми хочемо вас почути та побачити! 

Саме тому за ініціативи Володимира Зеленського та Ukraine NOW запускається наймасштабніший всеукраїнський флешмоб, у якому можеш взяти участь саме ти, якщо тобі 30 чи менше років, ти народився і виріс в Україні та готовий розповісти всім, як саме робиш Україну кращою!

Правила участі:

записати ролик тривалістю до 1 хвилини (ні секундою більше), у якому поділитися своїми успіхами, розказати та показати, що означає саме для тебе бути українцем і як ти змінюєш життя країни на краще;

запостити відео на своїй сторінці у соціальних мережах, або надіслати на пошту [email protected]

у пості тегнути сторінку Ukraine NOW;

поставити хештег #IamUkraineNow.

поставити лайк цьому посту та підписатися на сторінку Ukraine NOW.

За результатами конкурсу журі обере 10 переможців. Приз для всіх 10 щасливчиків — зустріч і можливість поспілкуватися на найважливіші теми з Президентом України Володимиром Зеленським у день 30-ї річниці Незалежності!

Надіслати відеоролики для участі в конкурсі можна до 01 березня 2021 року. Розкажімо всьому світові, якою є Ukraine NOW!».

 

Джерело

Новини України