У Полтаві попрощалися із загиблим захисником України Сергієм Кирячком

За інформацією: Суспільне Полтава.

Рідні під час прощання із військовим Сергієм Кирячком у Полтаві. Фото: Суспільне Полтава

У Полтаві влаштували панахиду за загиблим на війні бійцем із Опішнянської громади. Сергій Кирячок захищав Україну близько року.

Прощальну церемонію влаштували у Свято-Успенському соборі ПЦУ близько 10:00 4 березня. Попрощатися із Сергієм Кирячком прийшли рідні, побратими та друзі. Про це повідомила кореспондентка Суспільного із місця прощання.

Портрет військового Сергія Кирячка. Фото: Суспільне Полтава

45-річний солдат Сергій Кирячок народився у селищі Опішня, він навчався у місцевій школі №1. Потім вступив до Полтавського національного технічного університету та здобув фах інженера-будівельника. Працював головним інженером у будівельній компанії. Про це стало відомо під час прощальної церемонії.

Як повідомили на місці прощання, мобілізували бійця 5 травня 2023-го року. Служив Сергій Кирячок на посаді стрільця-помічника гранатометника у складі 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

Люди, які прийшли попрощатися із Сергієм Кирячком. Фото: Суспільне Полтава

Загинув захисник 27 лютого 2024-го року під час мінометного обстрілу зі сторони армії Російської Федерації. Сталося це поблизу села Міньківка на Донеччині. Про це Суспільному повідомив голова Опішнянської громади Микола Різник. За його словами, поховають бійця у селищі Опішня, де він народився.

Новини України