Водія міжміського маршруту звільнили з роботи через відеоролик

Йдеться про міжміський маршрут сполученням Львів (вул. Шевченка, 105) – Малнів.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Днями у засобах масової інформації оприлюднили відеоролик, на якому зафіксований транспортний засіб з трафаретом одного з міжміських автобусних маршрутів. Водій вчинив грубе порушення правил дорожнього руху.

Відповідно до ПДР згідно зі статтею 122 КУпАП, водій не надав переваги в русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах, що спричинило створення аварійної обстановки. Водію загрожує штраф – 1445 гривень, або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до року.

Реагуючи на публікацію цього інциденту, департамент дорожнього господарства Львівської ОВА надіслав лист-попередження перевізнику ТзОВ «Львівське АТП-14631» із зобов’язанням надати пояснення, вжити відповідних заходів реагування та провести додаткові інструктажі з усіма водіями підприємства щодо неухильного дотримання Правил перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

«За грубе порушення трудової дисципліни керівництво ТзОВ «Львівське АТП-14631» ухвалило рішення щодо звільнення водія зазначеного автобусного маршруту», – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Джерело

Новини України