На Львівщині відкрили меморіальну дошку Герою України Сергію Кулику

У Старичах Новояворівської громади відкрили меморіальну дошку Герою України Сергію Кулику. Про це повідомив голова Яворівської районної державної адміністрації Львівської області Ярослав Коминський.

Пам’ятну таблицю встановили на фасаді Старицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст ім. Юрія Костіва, в якій працював наш захисник. Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано рідним донькам та внуку захисника.

Спільно з родичами та друзями Героя, родинами загиблих Героїв Яворівщини, представниками влади, побратимами загиблого Воїна та небайдужими мешканцями громади вшанували пам’ять Воїна, який віддав життя за Україну.

Кулик Сергій Григорович народився 4 вересня 1967 року в селі Верещиця Яворівського району. Проживав у Старичах. З початком повномасштабного вторгнення вчитель фізичної культури та предмету Захист України з 25-літнім стажем одразу долучився до лав ЗСУ. Загинув від кульових поранень 3 березня 2022 року під час боїв за Гостомель на Київщині.

За особисту мужність і героїзм, виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, штаб-сержанту Сергію Кулику присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота зірка», посмертно.

Джерело

Новини України