Окупанти вбили захисника України з Одеської області, який став на захист рідної країни

Жителі Кілії дізнались жахливу новину про загибель на полі бою земляка, молодого бійця Дениса Олександровича Ногай. Тіло воїна мають привезти до рідного міста, повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міського голову Вячеслава Чернявського.

Денис Олександрович Ногай, 1984 року народження, мав безліч планів на своє життя. Та не вагаючись став на захист рідної країни, коли прийшла біда. Він хоробро захищав український народ від навіженого російського ворога.

Однак під час мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Первомайське Покровського району Донецької області 29 лютого стрілець-помічник гранатометника 2 мотопіхотного відділення 2 мотопіхотного взводу 1 мотопіхотної роти солдат Денис Ногай загинув…

“Війна забрала ще одне життя, життя вірного сина України і додала ще одну пекучу краплю ненависті до тих, хто прийшов на нашу землю зі зброєю в руках. Всією Кілійською громадою розділяємо втрату та невимовний біль, висловлюємо найщиріші співчуття родині та близьким полеглого воїна“, – зазначено у дописі міського голови.

Джерело

Новини України