Секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова народила: подробиці

За інформацією: Суспільне Полтава.

Секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова. Фото: Суспільне Полтава

Катерина Ямщикова, яка нині працює на посаді секретаря Полтавської міської ради, народила другу дитину. Це дівчинка.

Про те, що Катерина Ямщикова вдруге стала мамою, повідомив на своїй Facebook-сторінці її чоловік та депутат міської ради Вадим Ямщиков.

Про свою вагітність секретар міської ради Катерина Ямщикова повідомила на зустрічі із журналістами у вересні 2023-го року. Тоді вона говорила, що у декретну відпустку не збирається. Після перших пологів, за її словами, на роботу вийшла за 10 днів.

Упродовж вагітності вона не полишила посаду: брала участь, зокрема, у сесійних засіданнях та зібраннях виконкому, приходила на профільні комісії та проводила зустрічі із громадянами.

Секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова під час зустрічі з полтавцями, грудень 2023-го року. Фото: Суспільне Полтава

Катерина Ямщикова нині виховує сина. Вона заміжня, її чоловік ― депутат міської ради та колишній військовослужбовець Вадим Ямщиков.

Хто така Катерина Ямщикова

Катерина Ямщикова ― полтавка, їй 33 роки. 2020-го року стала депутаткою Полтавської міської ради від партії "Слуга Народу". Після початку повномасштабної війни вона долучилася до війська, була старшою медики нею евакуаційного екіпажу та інструкторкою із тактичної медицини.

Секретар Полтавської міської ради Катерина Ямщикова під час акції «Гроші на ЗСУ» у Полтаві, жовтень 2023-го року. Фото: Суспільне Полтава

До цього була підприємицею та громадською діячкою, також ― директоркою парку "Перемога" у Полтаві, а ще працювала у Полтавському краєзнавчому музеї.

28 липня 2023-го під час позачергової сесії Катерину Ямщикову призначили на посаду секретаря міської ради. Засідання ініціювали депутати від фракцій "Рідне місто", "За майбутнє", "Слуга народу" та "Партія простих людей Сергія Капліна".

За кандидатуру під час таємного голосування проголосували усі присутні 28 депутатів. Не голосувала сама кандидатка та її чоловік Вадим Ямщиков.

Новини України