В Одеській області вручено чергову підозру

Як встановили оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області Нацполіції, підрядник проводив капітальний ремонт укриття в одному з одеських ліцеїв. З метою заволодіння бюджетними коштами до актів виконаних робіт вносилися недостовірні дані щодо обсягів робіт та їх вартості. Унаслідок чого чоловік безпідставно отримав на свої рахунки понад мільйон гривень.

На підставі отриманих доказів слідчі відділу поліції № 3 Одеського райуправління поліції № 1 повідомили підприємцю про підозру. Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 366 та ч. 5 ст. 191 (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, що спричинило тяжкі наслідки, заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем вчинене в особливо великих розмірах, в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Раніше у цій справі підозру отримав підприємець, який здійснював технічний нагляд.

Максимальне покарання, яке може загрожувати підряднику, 12 років позбавлення волі. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Малиновська окружна прокуратура міста Одеси.

Джерело

Новини України