Команда Одеської обласної Ради Миру відзначила ювілейну річницю роботи в регіоні

Проведені урочисті збори з концертом та виступами відомих далеко за межами Одещини активістів.

Під час зустрічі миротворців, друзів та однодумців була нагода підбити підсумки та чітко усвідомити, що за два роки підступної війни Рада миру з усіма партнерами не тільки не припинили своєї діяльності, а й набула нових сенсів.

«Зараз гідно відповідаємо усім викликам мінливого часу, професійно допомагаємо, швидко рятуємо та завжди підтримуємо мешканців Півдня України. Нам є чим пишатися та є про що розповісти», — наголосила голова обласної Ради миру, депутатка обласної ради№

Концертна програма на урочистостях проходила за участю кращих молодіжних мистецьких колективів та виконавців Одеси, молодих талантів Одещини та юних миротворців. Вона надихнула на ще 55 років плідної праці заради такої талановитої молоді, яка має жити в вільній, демократичній та незалежній Україні.

Окрему подяку Таміла Афанасьева висловила величезній команді друзів Ради миру, які допомогли зробити святкову зустріч, а саме: Геннадій Труханов, Виталий Барвиненко, Микола Свидюк, Ефим Коган, ігуменя жіночої обителі УПЦ Серафима та багатьом друзям, які завжди поруч та завжди допомагають.

За підтримки Ради миру на території Одеського Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ проходили міжнародні виставки дитячого малюнка на підтримку ЗСУ.
Спільними зусиллями проведені багато акцій гуманітарного характеру.

Джерело

Новини України